1 agosto 2009

„Ne znamo gde je Subotić“

Direktori policija razmenili podatke o ubistvu Pukanića

Autor: T. Marković-Subota | 01.08.2009. - 05:00
Direktori policija razmenili podatke o ubistvu Pukanića
Beograd - Ubistvo Pukanića i najnoviji podaci iz istrage atentata na vlasnika zagrebačkog „Nacionala” bili su najznačajnija tema prekjučerašnjeg razgovora direktora srpske i hrvatske policije, Milorada Veljovića i Olivera Grbića, koji je održan u Bezdanu.

„Uprava policije nema saznanja da se Stanko Subotić nalazi u Crnoj Gori. Ukoliko dođe do takvih saznanja, biće preduzete mere radi njegovog lociranja, identifikovanja i daljeg postupka”, izjavila je juče za „Vijesti” portparol crnogorske policije Tamara Popović.

Podgorički list je prekjuče objavio da službeni automobil „bora”, koji je snimljen ispred luksuzne vile Stanka Subotića na Svetom Stefanu, koristi policijski službenik Zoran Jovanović, telohranitelj crnogorskog premijera Mila Đukanovića. Tu informaciju „Vijestima” je potvrdilo više dobro obaveštenih policijskih izvora, koji tvrde da je Jovanović jedan od glavnih Đukanovićevih pratilaca i „čovek koji uživa veliko poverenje premijera”.
- Policija ne pruža zaštitu niti obezbeđuje lica za kojima su raspisane međunarodne poternice - rekla je Tamara Popović.

Nessun commento:

Posta un commento